BAŞKANIMIZDAN SERT AÇIKLAMA
16 Ağustos 2020, Pazar

TÜRKİYE TAM BAĞIMSIZ ve BAĞIMSIZLIĞINA HAYATI PAHASINA SAHİP ÇIKAN ve ÇIKACAK OLAN YEGANE MİLLETTİR.

ABD başkanlık seçimlerinin Demokrat adayı Joe Biden'in Türkiye hakkındaki "Erdoğan'ı darbeyle değil seçimle devireceğim, muhalefete destek vereceğim" sözlerine en sert tepkilerden biri de Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanımız Recep Akdoğan’dan geldi.

Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığı görevlerini yürüten başkan Akdoğan verdiği mesajda şu ifadeleri kullandı;

“Tarihin hangi sayfasını çevirirseniz çevirin; Türk Milleti’nin; himaye, hegomanya, manda zihniyeti, sömürgecilik anlayışını asla kabul etmeyen, Bağımsızlığı uğruna gözünü kırpmadan her türlü orantısız mücadelede an tereddüt göstermeksizin tek vücut, tek beden olarak tepki vermiş olduğunu ve açıkça söylemek gerekirse hiçbir tehdide itibar etmeyen korkusuz bir millet olduğu gerçeği ile yüz yüze gelirsiniz.

Bu bizim bir kültürümüzdür. Genlerimizle bu ruhu nesilden nesile taşıyabilen kadim bir milletiz. Zaman içerisinde birçok defa bu gerçeği unutan veya bu gerçeğin değiştiğini umarak hamleler yapanlar olmuş ve hakları olan cevabı tüm ciddiyetiyle almışlardır. Milletimizin bağımsızlığına olan aşkı binlerce yıldır azalmadan devam eden bir gerçekliktir.

Son günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında ülkemizin birçok konuda göstermiş olduğu ivme ve kararlı hamleler bir takım çevreleri rahatsız etmektedir. Yeni dünya düzenine geçişin gerçekleştiği bu günlerde Türkiye’yi dışarı atmak düşüncesi ile Haçlı zihniyeti canlandırılmaya çalışılmaktadır. Bunu zaman zaman değişik aktörlerin bir araya gelmelerinden ve açıklamalarından gayet net bir şekilde anlamaktayız.

Yunanistan yine Avrupa’nın Şımarık çocuğu hüviyetinin gereğini yerine getirmeye başlamış, Doğu Akdeniz’de Ülkemizi kıyılarına hapsetmek niyetiyle Avrupa Birliği’ni arkasına alma çabası içerisinde girmiştir. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki hakkı yeni bir hak değil yüzlerce yıldan beri var olan iradesidir. Türkiye’nin uluslararası hukuka uygun şekilde yaptığı hamleler en tabii hakkıdır ve kimseden icazet almaya da ihtiyacı yoktur. Türk Milleti icazet bekleyecek bir Millet değildir, olmamıştır.

Bilinmelidir ki; Bu habis zihniyetlere karşı galebe çalan tek millettir Türk Milleti. Ne zaman bu habis niyetlerle mücadele gereksinimi duyarsa aynı iradeyi fazlasıyla gösterecek bir millettir Türk Milleti.

ABD Cumhuriyetçi Başkan Adayı Joe Biden ve onun gibi habis karakter sahibi kişiler her dönem karşımıza çıkmıştır. Bugüne kadar onlara verdiğimiz net cevaplara yine yeniden ekleyeceğimiz net bir cevap ile hakkı olan karşılığı alacaklardır.

Ülkemiz üzerine yapılan tasarılar ve planlar tıpkı sırtlan sürüsünün aslan sürüsüne saldırı düzenleme niyetleri gibi beyhude fikirler topluluğudur. Asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Memur-Sen ailesi olarak şüphesiz ki her türlü mücadele ve kararlılıkta Milletimizle bir ve beraberiz. Söz konusu vatan selameti ise geri kalan her şeyin teferruat olduğu bilinci ile düşünmekteyiz. Joe Biden ve benzeri habis karakterleri ve düşüncelerini en sert şekilde kınıyoruz.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

PAYLAŞ :