SAYIN VEKİLİMİZDEN MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET
18 Ağustos 2020, Salı

SAYIN VEKİLİMİZDEN MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Kırıkkale Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Ramazan CAN, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan Memur-Sen İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler.

Ziyarette Memur-Sen İl Başkanlığını temsilen; Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Memur-Sen İl Başkan Yardımcısı Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Bem-Bir Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı Altuntop, Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan Aydın, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Mikail Başer, Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Ferhat Erdal hazır bulundular.  Ayrıca; Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcıları Murat Açar, Yalçın Kavlak, Memur-Sen ve Sağlık-Sen Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam, Sağlık-Sen Yüksek İhtisas Hastanesi Müdür Yardımcısı ve İş yeri temsilcisi Fatih Yılmazer de ziyarette hazır bulundular.

Covid-19 Koronavirüs kapsamında tedbirlerin bırakılmadığı ve gündemdeki konuların değerlendirildiği ziyaret oldukça samimi bir şekilde gerçekleşti.

Memur-Sen İl Başkanlığımıza bağlı iş kollarımızın başkanlarının sorunlarını dinleyen Milletvekilimiz tüm sorunlarla yakından ilgilendi.

Ziyarette ülkemiz kapsamında gündemde bulunan; Ayasofya Camii, İstanbul Sözleşmesi, Doğu Akdeniz Olayları konularında ilimiz bazında ise Covid-19 pandemi süreci ve mücadele, Resmi kurumlarımızın yapılanması, Kurumlarımızın işleyişi ile ilgili sorunlar ve yapılması gerekenler hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Gündemdeki sorunlar görüşüldükten sonra Sayın Vekilimiz ziyaretten ve karşılamadan duyduğu memnuniyetleri ifade ederek ziyareti sonlandırdı.

Ziyaret sonrası Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan “Sayın Vekilimiz Ramazan CAN’ın ve heyetinin Memur-Sen İl Başkanlığımızı ziyareti İl Başkanlığımızı ziyadesiyle onurlandırmıştır. Kendilerine teşekkürlerimizi ifade ederiz.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :