MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.
21 Ağustos 2020, Cuma

MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcıları Murat Açar ve Yalçın KAVLAK, İş yeri temsilcilerimizden Mehmet Erduran ilimizde kurulan Covid-19 Koordinasyon Merkezi ve Kriz Masasını ziyaret ettiler.

Heyetimizi Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr.Adem Yeni, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Dr.Dursun Göğer, Koordinasyon Merkezi Sorumlu tabibi Dr.Osman Çöte karşıladılar.

Yaşanılan sürecin toplumun her kesimi açısından zor bir süreç olduğunu ifade eden Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında; “Tüm dünya ile birlikte yaşadığımız bu pandemi süreci gerçekten zor ve meşakkatli yaşanmaktadır. Toplumun her kesimi kendisine göre bir takım özverilerde bulunmaktadır. Ancak en çok sağlık çalışanlarımızı zorlayan bu süreç, özverili bir şekilde can siperane çalışan personelimiz açısından daha bir anlamlı daha da zor bir şekilde devam etmektedir. Ailesinden yakınlarından kopan personelimiz bu gibi durumlara rağmen yüzünü düşürmeden ne kadar faydalı olabilirim şeklinde düşünerek çalışmaya devam etmektedir. Bu süreçte gerek masa başında koordinasyonda, gerek sahada görev yapan  personelimize tüm ülkemiz adına minnettarız. Bir sağlık çalışanı olarak tüm mesai arkadaşlarımla gurur duyuyorum.

Bilindiği üzere salgınla mücadelede yeni dönemde pilot il olarak seçilen ilimizde hızlı bir şekilde yeni dönem çalışmaları başladı. Bu çalışmalar çerçevesinde covid-19 koordinasyon merkezimiz vatandaşımıza hizmet etmeye ve koronavirüs ile mücadeleye başladı. Bu süreçte görev alan personelimiz 7 gün 24 saat anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bütün emek bütün çaba tüm bu sistemler projeler ve dahası her şey vatandaşlarımızın sağlığı ve selameti amacıyla yapılmaktadır. Ben de bir kez daha ifade etmek istiyorum ki vatandaşımıza da fazlasıyla görevler düşmektedir. Nasıl ki sağlık personelimiz üzerlerine düşenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyorsa, vatandaşımızda bir nebze olsun dikkat etmek durumundadır.

Bu mücadeleye sizde destek verin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyun. Unutmayın herhangi bir hastalığın tedavisi o hastalıktan korunmaktan çok daha zordur.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

Karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile gerçekleşen ziyarette Konuşmanın akabinde koordinasyon merkezine gereken desteği vereceklerini ifade eden başkan Akdoğan ve heyeti çalışan personele başarılar dileyerek ziyareti sonlandırdılar.


PAYLAŞ :