MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞIMIZDAN SERİ ZİYARETLER
23 Ağustos 2020, Pazar

MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞIMIZDAN SERİ ZİYARETLER

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan’ın başkanlığında Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürlüğümüzde ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretlerde Başkan Akdoğan Memur-Sen Ailemiz ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına “İl Sağlık Müdürlüğümüzde kısa zaman önce yönetim kadrosu yenilendi. Yapılan değişikliklerin İl Sağlık Müdürlüğümüze, Sağlık sektöründe görev yapan tüm çalışanlarımıza ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.” Şeklinde iyi dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerimizde ayrıca İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş ile ilimizin covid-19 ile mücadelesi kapsamında pilot il olarak seçilmesi konusunda yapılan çalışmalar ve gelinen son durum hakkında fikir alış verişinde bulundular. İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş “Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için kurumum adına teşekkür ederim.  Bilindiği gibi tüm dünya ile birlikte ülkemiz de zor ve çetin günler geçiriyor. Pandemi noktasında benim de mensubu bulunduğum sağlık camiasının tüm fertleri büyük bir özveriyle gerek masa başında koordinasyonda, gerekse sahada sabırla özveri ile topyekûn bir mücadele sürdürmektedir. Bu konuda her vesile ile söylediğimiz gibi halkımızı da bu mücadelede bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz. Bu mücadeleye maske, mesafe ve hijyen kurullarına uyarak katkı sağlamalarını özellikle istiyoruz. Tüm toplumumuzun bir bilinç içerisinde bu konuya maksimum hassasiyet göstermesi sayesinde bizler bu pandemiyi kolayca yeneceğimizi düşünmekteyiz.” Şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan Memur-Sen Konfederasyonumuz ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına tüm sağlık camiamıza İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş nezdinde yapmış olduğu teşekkür ederek ziyaretimiz anısına hediyelerini takdim ettiler. Başkan Akdoğan konuşmasında “İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş hocamızın nezdinde bu zorlu süreçte tüm özverileri ile pandemi ile mücadelede emek veren çaba gösteren tüm mesai arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Tüm sağlık çalışanlarımız insanüstü bir gayretle bu süreçte ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını bizler sahada da koordinasyonda da müşahede ettiğimizi bu durumdan onur duyduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Bizler Sağlık-Sen olarak Genel Merkezimiz ve Şube Başkanlığımız olarak bu sürece kayıtsız kalmadık kalmayacağız da bu mücadele kapsamında elimizden gelen her türlü desteği imkanlar dahilinde vereceğimizi ifade etmek istiyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

İl Sağlık Müdürümüze ziyaretimizin akabinde görevlendirmeleri yeni yapılan yöneticilerimize ziyaretlerde bulundular. Bu ziyaretlerimiz; (Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr.Adem Yeni, Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Kılıç, Destek Hizmetleri Başkanımız Dr.Yusuf Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr.Kerim Çolak, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Sinan Kurt ve Uzmanlarımız Cebrail Elidemir, Ali Beygo, Ziya Bilgin, Muharrem Sapan) şeklinde gerçekleşti.  

PAYLAŞ :