MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞIMIZDAN ZİYARET
25 Ağustos 2020, Salı

MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Memur-Sen Başkan Vekili Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Bem Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Bem Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Sercan EMEL; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Haluk KARAHAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Bilindiği üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğünün birleşmesinin ardından Kırıkkale de Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevini üstlenen Haluk Karahan Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı.

Ziyarete katılan Şube Başkanlarımız kendi iş sahaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Akabinde Başkan Akdoğan; “Sayın Genel Sekreterimize yeni görevinde başarılar dileriz. Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanlığı olarak kendisi ile bir önceki görevinde de birlikte çalışmaktan memnun olduğumuzu ve bundan sonra da istişare içerisinde çalışacağımızı ifade etmek isteriz. Yapılan bu atamanın hem kendisine hem de ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İ.Haluk Karahan’a ziyaretimiz anısına hediyesi Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan tarafından takdim edildi. Akabinde ziyaretimiz sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :