SAYIN REKTÖRÜMÜZ ZİYARET EDİLDİ.
26 Ağustos 2020, Çarşamba

MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞINDAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Başkan Vekili Özcan Uca, Başkan yardımcısı Okan Özsoy ve Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam’ın katılımlarıyla Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Ersan ASLAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Son derece sıcak ve samimi geçen ziyarette Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan Pandemi süreci, Hak edilmiş akademik kadroların atama ve özlük haklarının verilmesi konusunu iletti. Ayrıca Tıp fakültesi hastanemizde bazı bölümlerin olmadığı örneğin Çocuk endokrin bölümü gibi bölümlere duyulan ihtiyacı ifade etti. Bunun yanı sıra Tıp Fakültesi Hastanemizde çalışan yardımcı sağlık personelimizin yetersizliği, çalışma şartları ve iş yükleri konularında görüşlerini ifade etti.

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ersan ASLAN Pandemi konusunda sağlık teşkilatına düşen görevin yanı sıra koruyucu tedbirlerin önemine değindi. Gerekli kurallara toplum olarak uymamız gerektiğini, bu sürecin ancak bu şeklide atlatılabileceğini ifade etti.

Akademik ünvanların atama konusunda ise belli bir program uyguladıklarını, bu program dahilinde gerekli istihdamların yapılacağını özlük hakların verileceğini ifade ettiler. Bununla birlikte Kırıkkale Üniversitemizde eğitimci kadroların yetersizliği nedeniyle faaliyet gösteremeyen plastik cerrahi, Çocuk psikiyatri, Çocuk Endokrin gibi bölümlerin canlandırılması için gerekli çalışmaların yapıldığını eğitimci kadronun üniversitemize kazandırılması için gayret gösterildiğini ifade etti. Yardımcı Sağlık Personeli konusunda belli bir planlama yapıldığını ve bu planında yıl sonuna kadar hayata geçirileceğini ifade ettiler.

Memur-Sen İl Başkanımız Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan ziyaretimiz anısına Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ersal ASLAN’a Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına hediyelerini takdim ettiler.

Hediye takdiminin ardından karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :