HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
20 Ekim 2020, Salı

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN pandemi sürecinde büyük özveriyle çalışan sağlık camiasında ziyaretlerine bir yenisini ekledi.

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan’ın başkanlığında Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, İş yeri temsilcilerimiz, Kadın Kolları Komisyonumuz ve Engelli Komisyonumuz ile birlikte; Yüksek İhtisas Hastanemizin vekaleten Başhekim görevini yürüten ve kısa zaman önce asaleten ataması gerçekleştirilen Sayın  Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak’a ve Başhekim Yardımcısı olarak ataması gerçekleştirilen eski Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm.Dr.Hasan Demirtaş’a ziyaretlerde bulundular.

Başhekim Ziyaretimizde Başkan Akdoğan Memur-Sen Ailemiz ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına Başhekimimize hayırlı olsun temennisinde bulundu. Akdoğan; “İlimizde tüm alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da istişare ve diyalog içerisinde çalışmanın önemine inanmaktayız. Sorunun değil çözümün bir parçası olmayı ve çözüme elimizden gelen maksimum katkıyı sağlamayı amaçlamaktayız. Sayın Başhekimimizin atamasının ilimize, sağlık camiamıza ve hastanemize hayırlı olmasını dileriz.” şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra covid-19 koronavirüs çerçevesinde yapılan çalışmalar, bu kapsamda sağlık personelimizin yaşadığı güçlükler konularında görüş alış verişinde bulunuldular.

Akabinde Sayın Başhekimimize covid-19 koronavirüs kapsamında sağlık çalışanlarımızın üzerindeki yükü ifade eden ve ziyaretin anısı olan şilt takdim edilerek çalışmalarında başarılar dilendi.


PAYLAŞ :