ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ HAFTASI ZİYARETLERİ
06 Aralık 2020, Pazar

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ HAFTASI ZİYARETLERİ

1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu ve İş yeri temsilcileri ile birlikte Acil Sağlık Hizmetleri ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Akdoğan ve Heyeti ziyaretlerine İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Kerim Çolak’ı makamında ziyaret ederek başladı. Sağlık Hizmetleri Başkanımızı ziyaretlerinde pandemi kapsamında Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımızın çalışma koşulları, iş yükü ve pandeminin ilimizdeki seyri hakkında görüş alış verişinde bulundular. Şube Başkanımız Recep Akdoğan Sağlık Hizmetleri çalışanlarımızın pandemi kapsamında sahada gösterdikleri özverili çalışmalara istinaden Sağlık Hizmetleri Başkanımıza şilt takdim ettiler.

Başkan Akdoğan ve heyeti Sağlık Hizmetleri Başkanımızı ziyaretten sonra ilimizdeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ettiler. Sahada görev yapan çalışanlarımıza moral motivasyon ziyaretinde bulunan başkan Akdoğan, Bu süreçte özverili bir şekilde görevden çekinmeyen tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerini ifade ettiler. Çalışanlarımızın yaşadığı yoğun süreç ve talepleri ile alakalı görüş alış verişinde bulundular.

PAYLAŞ :