ŞUBE BAŞKANLARIMIZIN GENEL MERKEZ ZİYARETİ
24 Aralık 2020, Perşembe

 

 

 

 

 

 

 

 

ŞUBE BAŞKANLARIMIZDAN GENEL MERKEZİMİZE ZİYARET


Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Ankara Üniversiteler Şube Başkanlıklarını tarafından Sağlık-Sen Genel Merkezimize ziyaret düzenlendi. Ziyarete şube başkanlığımızı temsilen Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Kayseri Şube Başkanımız Hakan Keser, Sivas Şube Başkanımız Muhittin Musaoğlu, Nevşehir Şube Başkanımız Hakan Gündüzpolat,  Kırşehir Şube Başkanımız Yasin Yücesan, Ankara Üniversiteler Şube Başkanımız Ercan Öztürk ve Şube Başkan Yardımcılarımız katılım sağladılar.

Ziyarette Sayın Genel Başkanımız Semih DURMUŞ ile bir araya gelinerek gündeme dair konular ele alındı. Sahadan aldığımız bilgiler değerlendirildi. Önümüzdeki dönem yol haritası ve Sağlık teşkilatımızın kıymetli çalışanlarının talepleri doğrultusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Genel Başkanımızı ziyaret ettikten sona Şube Başkanlarımız; Genel Sekreterimiz Durali Baki, Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) İdris Baykan, Genel Başkan Yardımcımız (Mali İşler) Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcımız (Basın ve İletişim) Şemsettin Karadoğan’ı makamlarında ziyaret ettiler. Ayrıca Covid-19 koronavirüs ile mücadelelerini kazanan Genel Sekreterimiz Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcımız (Basın ve İletişim) Şemsettin Karadoğan’a geçmiş olsun dileklerimizi ilettiler.  Halen Covid-19 tedavisi devam Genel Başkan Yardımcımız (Eğitim ve Sosyal İşler) Abdülaziz Aslan’a acil şifalar temennilerinde bulundular.

Akabinde karşılıklı memnuniyet ifadeleri ve birlik beraberlik duygusu ile ziyaretlerimiz sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :