MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM
05 Ocak 2021, Salı

MEMUR-SEN İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı tüm Şube Başkanlarının katılımı ile İl Başkanlığı Devir Teslim toplantısı gerçekleştirildi. Aralık 2018 tarihinden beri Memur-Sen İl Başkanlığı Görevini üstlenen ve günümüze kadar ifa eden Sağlık-Sen Şube Başkanı Aralık 2018’de gerçekleştirilen Genel Kurulumuzda alınan karar doğrultusunda iki yıllık görev süresini doldurdu. Başkan Akdoğan, ikinci iki yıllık dönem için tüm Şube Başkanlarımızın katılım sağladığı toplantıda Memur-Sen İl Başkanlığı Görevini Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Yasin Pekuz’a devretti.

İkinci iki yıllık için belirlenen Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluşturuldu.

Memur-Sen İl Başkanı Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Yasin PEKUZ,

Memur-Sen Başkan Vekili, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN

Başkan Yardımcısı; Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı YILMAZER şeklinde oluşturuldu.

Görevi devreden Başkan Akdoğan toplantı akabinde yapmış olduğu konuşmasında;

“ Bizler rahmetli Mehmet Akif İNAN’ın açtığı bu yolda, onun düsturunu şiar edinerek yolumuza devam etmekteyiz. Genel Başkanlıktan, İl Başkanlığına; Şube Başkanlığından sendika üyeliğine kadar her kademede hizmet etmeye devam etmekten onur duymaktayız. Bizler bu yolda bir olmanın kuvvetli olmak olduğunu bilerek bir olmaya, diri olmaya devam etmekteyiz.  İnşallah bu hep böyle de devam edecektir.

İki yıldır süren İl Başkanlığı dönemimde; iyiliğe, güzelliğe hizmet etmekten geri durmadık. Yönetim Kurulum ile birlikte yorulduk demeden emek ve çaba gösterdik. İnanıyoruz ki bu yolda en az bizden öncekiler ve dahi bizim kadar emek verecek arkadaşlarımıza bu görevi teslim etmekten onur duymaktayız.

Biliyoruz ve kabul ediyoruz ki; çıktığımız bu yolda durmak, duraklamak yoktur. Hizmet asla durmaz ve artarak devam eder. Bizim için de bu durum bu şekilde devam edecektir. Görevi devam ettirecek Sayın Başkanımız Yasin Pekuz’a katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Düzenlediğimiz bu toplantı öncesinde; Memur-Sen İl Başkanı olarak Sayın Genel Başkanımız Ali YALÇIN’ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde Sayın Genel Başkanımız Ali YALÇIN’a İl Başkanlığımıza verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkürlerimizi ifade ettik. Genel Başkanımız bizleri taltif ederek,  yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı teşekkürlerini teveccüh ettiler.

Sözlerime son verirken; aldığımız kararların Memur-Sen ailemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Memur-Sen Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İNAN başta olmak üzere Sendikacılık anlamında geçmişten bugüne emek veren, bu yolda çalışmaktan asla geri durmayan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı ifade eder, Bugüne kadar, devraldığımız bu vazifeyi birlikte ifa ettiğimiz tüm Başkanlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Memur-Sen ailemize katkıda bulunan, Yönetim Kurulumuza desteklerini esirgemeyen herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Memur-Sen Ailesi olarak tüm organlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum.” şeklinde açıklamalarının ardından toplantı sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :