10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlarız
10 Ocak 2021, Pazar

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Teknolojinin hızla ilerlediği bilgi çağında, bilginin doğru ve hızlı iletilmesi kadar, güvenilir ve objektif olması da oldukça önemlidir.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak önemli bir mesleği icra etmek durumunda olan çalışan gazeteci arkadaşlarımız çok hassas bir görevi yerine getirmektedir.

Her gün gelişen olaylar karşısında kamuoyunun objektif şekilde aydınlatılması, bilgilendirilmesi gibi önemli bir misyonu üstlenen gazetecilik mesleğinde çalışanların, bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları çalışmalar büyük önem arz etmektedir.

Vatandaşlarımız ve devlet arasında köprü görevi görerek, halkımızın talep ve beklentilerinin yansıtılmasının yanı sıra, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi için yürütülmekte olan projelerin tanıtımında basın çalışanlarının önemli katkıları bulunmaktadır.

Kamu hizmeti yapan çalışan gazetecilerimizin, ilimizin gelişmesinde ve ilerlemesinde tespit ettikleri hususları bizimle paylaşmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum.

Zor şartlarda görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, faydalı ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

 

PAYLAŞ :