112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ZİYARETİMİZ
24 Ocak 2021, Pazar

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ZİYARETİMİZ

 

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte Kırıkkale 112 Acil Çağrı Merkezi Çalışanlarımızı ziyaret etti. Ziyaretler esnasında başkan Akdoğan; “Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak her fırsatta Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızla bir arada olmaya gayret gösteriyor, Arkadaşlarımızla birlikte olmaktan büyük keyif alıyor ve onur duyuyoruz.  

Öncelikli olarak 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarımızın pandemi yaşadığımız bu günlerde yoğun çabaları, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Her çalışanımız ayrı ayrı üzerlerine düşenden fazlasını yapmak suretiyle üstün gayret ve çaba gösterdiler. İşte bu sebepten dolayıdır ki Genel Merkezimiz düzeyinde de bu konuyu anlatarak pandemi ödemelerinden 112 Acil Çağrı Merkezi Çalışanlarımızın mahrum kalmamasını dile getirdik. Ödeme yapılan miktarın yeterliliği ve hakkaniyet doğrultusunda çabalarımız devam etse de bizler Memur-Sen Ailesi olarak hiçbir zaman haktan yana olan tutumumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz.

Bugün burada bizi güzel bir şekilde karşılayıp ağırlayan mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı ziyadesiyle memnun olduğumu ifade etmek istiyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade etti. 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarımızın da memnuniyet ifadelerinin ardından ziyaretini sonlandırdı.

PAYLAŞ :