K.Ü.TIP FAKÜLTESİ HASTANEMİZE ZİYARET
26 Ocak 2021, Salı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANEMİZE ZİYARET

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Şube Başkan Yardımcıları Tahir Öztürk ve Murat Açar, İşyeri Temsilcilerimiz Fikri Gözüyukarı ve Fatih Öcal ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Turgut DENİZ’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında;

Yoğun bakım çalışanlarımızın yoğun bakım ünitelerinin fiziksel koşulların düzenlenmesi,

Pandemi kapsamında görev yapan Fakülte Hastanesi çalışanlarımızın, Sağlık Bakanlığı çalışanlarımızdan ayrı düşünülmemesi gerektiği, özlük hakları konusunda gerekli çalışmaların yapılması sahada çalışan personelimizin taleplerinin karşılanması. Covid-19 Antikor testlerinin personelimize ücretsiz bir şekilde yapılması,

Hastanede görev yapan personelimizin talepleri doğrultusunda iletişim konusunda hizmet içi eğitim planlanması konuları iletildi.

Taleplerimizi olumlu bir şekilde karşılayan Sayın Başhekimimiz Prof. Dr. Turgut Deniz ilettiğimiz yoğun bakım fiziki şartların ve eğitim planlamalarının düzenlenmesi hakkında gereken tüm çalışmaların yapılacağını ifade ettiler. Pandemi sürecinde görev yapan personelin performans ödemelerinin yapılmaya başlandığını, Sağlık Bakanlığı bağlı Kuruluşlara ödemelerin devamı halinde ödemelerin devam edeceğini ilettiler. Covid-19 antikor testleri ile ilgili olarak ise bu testlerin Üniversitemizin imkanları ile sağlanmakta olduğunu,  Dolayısı ile bu testlerin yalnızca maliyetinin personelimize yansıtıldığını ifade ettiler.

Akabinde hastanemiz çalışmaları ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Başkan Akdoğan’ın Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz’e nazik karşılamalarından dolayı teşekkürlerimizi ifade etmesinden sonra ziyaretimiz sonlandırıldı.


PAYLAŞ :