SAHADAYIZ, BİRLİKTEYİZ...
28 Ocak 2021, Perşembe

YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ SERVİS ZİYARETLERİMİZ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Başkan Yardımcıları Murat Özdağ ve Murat Açar, İş yeri temsilcilerimiz Selami Doğan ve Aysel Kale, Kadın Kolları Komisyon Başkanımız Nezaket Özdağ ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kadın Doğum, Psikiyatri ve Dahiliye servislerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde, Başkan Akdoğan bir takım mesajlar verdi. Akdoğan;

“Sağlık-Sen camiası olarak bizler kocaman ve çok güzel bir aileyiz. Bu sebepten dolayıdır ki her fırsatta mesai arkadaşlarımızla yani aile bireylerimizle bir araya gelmek istiyoruz. Bugün de bu sebepten dolayı burada birlikteyiz.

Beni ve ekibimi sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan tüm personelimize teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Mesai arkadaşlarımız emin olsunlar ki; Yerel bazda Şahsım, Yönetim Kurulum, İş yeri temsilcilerim, kadın kolları ve engelli komisyonum ile birlikte çalışanlarımızın sorunlarını paylaşmak ve çözüm noktasında elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Şimdi burada da olduğu gibi sizlere sohbetlerimiz ve gözlemlemelerimiz sonucunda yapılması gereken düzenlemeler ve talepler noktasında sahadan bilgi toplayarak çalışmalarımızı bu ölçüde yoğunlaştırmaktayız.

Sahadan aldığımız güç ile yine sahadan almış olduğumuz haklı taleplerimizi yerelde çözmek ile kalmayıp Genel Merkezimizin gündemine de taşımaktayız. Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ ve ekibinin genel bazda çalışmaları devam etmektedir. Pandemi döneminde yoğunluk yaşayan, psikolojik olarak baskı altında hisseden sağlık çalışanlarımızın çalışma koşulları, Yetersiz maaş ve özlük hakları, Adaletten yoksun bir şekilde miadını tamamlayan döner sermaye sistemi gibi konu başlıklarını sıralayabiliriz.” şeklinde görüşlerini paylaştılar.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretler esnasında Başkan Akdoğan sahada özveri ile çalışan personelimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sık sık notlar aldı. Sıcak ve samimi geçen ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

PAYLAŞ :