SAĞLIK-SEN’DEN KONGRE KATILIMI
07 Şubat 2021, Pazar

SAĞLIK-SEN’DEN KONGRE KATILIMI

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları İl Başkanlığı 6. Olağan Genel Kuruluna katılım gerçekleştirdi. Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN’ın yanı sıra Şube Başkan Yardımcılarımız Tahir Öztürk ve Murat Açar, Engelli Komisyon Başkanımız Kudret Özçam’ın da katılım sağladığı Genel Kurul’da AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığına Halil ÖZASLAN seçildi.

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan İl Başkanlığına seçilen Halil Özaslan ve ekibine çalışmalarında başarılar temennilerinde bulunarak; “Gençliğin, doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının kıyaslamasının yapıldığı insan hayatının belki de en kıymetli zaman dilimi olduğuna dikkati çeken Akdoğan, şu ifadelerde bulundu:

“Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir. Bu nedenle gençler geleceğin ihtiyaçlarına göre yetiştirilmeli, kültürlü ve idealist olmalıdır. İdealist olmayan gençlik rotasız gemiye benzer. Rotası belli olmayan geminin hangi limana demirleneceği meçhuldür. Gençlerden beklentimiz toplumların yolunu aydınlatacak kandil olmalarıdır.”

Gençliğin, kimlik ve kişilik açısından toplumda var olmaya kapı aralayan belirleyici bir dönem olduğunu dile getiren Akdoğan “Bu yönüyle diğer gelişim dönemlerinden ayrılan gençlik çağının, kişinin toplumun değer yargıları ile doğrudan yüzleştiği bir dönemdir. Bu sebeptendir gençliğin yetiştirilmesi oldukça hassas ve son derece önemlidir. Gelecek gençlerindir.” şeklinde duygularını ifade etti.

 

 

PAYLAŞ :