BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET
09 Şubat 2021, Salı

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız ve teşkilatımız Sayın Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI'ya ziyaretlerde bulundular.

Şube Başkanımız Recep Akdoğan ziyaretimizde yapmış olduğu açıklamasında “Sayın Başkanımızın Belediye Başkanlığına seçilmiş olduğu ilk döneminden bu yana güzel koordineli ve üst düzey bir istişare anlayışı ile çalışmaktayız. Bu yakın çalışmaya sağlamış olduğu katkıya ayrıca teşekkür etmekle sözlerime başlamak isterim. İletişimimiz kopuk olmadıkça da bizler güzel çalışmalarda el birliği güç birliği yapma fırsatlarını bulmuş olmaktan son derece mutluyuz.

Sayın Başkanımız SAYGILI’nın geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de yanında yer almak, STK olarak gereken desteği sağlamak istiyoruz. Duyarlı ve yapıcı bir STK olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Kırıkkale’mizin hayrına olacak her şey için her türlü organizasyona dahil olmaktan kaçınmadık kaçınmayız da. Teşkilatımın huzurunda İlimize kattıkları için Sayın Başkanımıza önce şahsım ve teşkilatım sonra da bir Kırıkkale’li olarak ilimiz adına teşekkürlerimi ifade ederim.

Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak bizler Sayın Milletvekilimiz Ramazan CAN, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ve Sayın AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve teşkilatı ile uyumlu ve istişareli bir şekilde çalışmaktayız.  STK olarak yapıcı tarafta yer almayı ve çözüm odaklı çalışmayı önemsiyor bu şekilde de emek veriyoruz. Bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı şimdi bir kez daha teşkilatımız adına teşekkürlerimizi ifade etmek isteriz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Mehmet SAYGILI yapmış olduğu konuşmasında “Evinden barkından, Eşinden çocuklarından uzak kalarak özverili bir şekilde insan üstü gayret ve görev bilinciyle hayatlarının önemli bir bölümünü Covid-19 koronavirüs pandemisi ile uğraşarak geçiren tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten kalpten teşekkürlerimi ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Pandemi sürecinde tüm dünyanın yükünü sağlık çalışanlarımız çekti. Dünya nezdinde de Ülkemizin sağlık çalışanları takdire şayan bir çaba ile örnek teşkil etmelerinden dolayı göğsümüzün kabardığını ifade etmek isterim. Sağlık-Sen teşkilatı olarak ziyaret etmeniz bizleri oldukça mutlu etti. Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” şeklinde duygularını ifade etti. Akabinde ilimizin yerel bazda sorunları çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Saygılı sorulara da cevap verdi.

Sağlık-Sen Şube Başkanımız teşkilatımız adına Sayın Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI’ya bizlere verdikleri desteklerden dolayı sağlık teşkilatını sembolize eden şilti takdim ettiler. Akabinde ziyaret sonlandırıldı.

 




PAYLAŞ :