Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızdan Yüksek İhtisas Hastanesi Birimlerine Ziyaret
16 Şubat 2021, Salı

Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızdan Yüksek İhtisas Hastanesi Birimlerine Ziyaret

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Başkan Yardımcısı Murat Özdağ Yüksek İhtisas Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, Faturalandırma Birimi, Tahakkuk Birimi, Doğrudan Temin ve İhale Birimlerini ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretlerde Faturalandırma, Tahakkuk, Doğrudan Temin ve Satın Alma birimlerinde mesai arkadaşlarımızla sohbet eden ve yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Akdoğan ziyaretlerine Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ile devam etti.

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ziyaretinde Başkan Akdoğan “Yakın dönemde Sağlık Bakanlığımız’ın vatandaşımızın hizmetine açtığı ve geliştirme çalışmalarına devam ettiği Evde sağlık hizmetleri biriminin görevi hastalığın teşhisini koymak olmayıp daha önce ilgili dal uzman tabiplerince konulmuş olan tanı ve planlanan tedavi çerçevesinde ve kişinin bulunduğu ev ortamında; muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi sağlık ve rehabilitasyon hizmetlerinin verilmesi, hastanın ve ailesinin evde sağlık sürecinde üstlenebilecekleri görevler;  hastalık ve sağlık süreçleri ile ilgili bilgilendirilmesi hastalığı ile alakalı evde kullanımı gerektiren tıbbi cihaz ve ekipmanların doğru ve uygun koşullarda kullanılması konusunda eğitim ve danışmanlık gibi hizmetlerin verilmesini kapsar. Bu kapsamda Evde Sağlık Hizmetleri Birimimiz covid-19 koronavirüs pandemisi yaşadığımız bu günlerde vatandaşımızın sağlık hizmetini alabilmesi noktasında büyük bir özveri ile mesai harcıyor emek gösteriyorlar. Her bir mesai arkadaşıma yürekten teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” şeklinde duygularını ifade etti. Ziyaretimizde birim çalışanlarımızın talepleri ve sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :