14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMALARI
14 Mart 2021, Pazar

14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMALARI

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan 14 Mart Tıp Bayramında Kırıkkale’mizde görev yapan sağlık çalışanlarımızı yalnız bırakmadı. Şube Başkanımız, Irmak ve Bahşılı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımız, il merkezindeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımız, Merkez Toplum Sağlığı Merkezimiz, 112 Acil Çağrı Merkezimiz, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemiz, Yüksek İhtisas Hastanemizde görev yapan mesai arkadaşlarımızı ayırt etmeden tek tek ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Başkan Akdoğan’a Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcımız Okan Özsoy, İş yeri temsilcilerimiz Fatih Yılmazer, Selami Doğan, Özgür Ulukan ve Tıp Fakültesi Hastanemizde görev yapan Serhan Başer eşlik ettiler.

Sıcak ve samimi şekilde karşılanan Başkan Akdoğan ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamasında; “14 Mart Tıp Bayramımız bu sene de geçen sene olduğu gibi covid-19 koronavirüs mücadelesi içerisinde geçti. Şüphesiz tüm dünyaya örnek gösterilebilecek bir özveri ile görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarımız her türlü takdiri hak etmektedir.

Sağlık çalışanları olarak görev sırası kendisine geldiği zaman asla sakınmayan camiamızın haklı beklentileri bulunmaktadır.

Eşit ve adaletli bir döner sermaye sistemi, 3600 ek gösterge talebimiz, Sözleşmeli görev yapan tüm istihdam modellerinin tek çatı altında toplanarak 4/A kapsamına alınma talebimiz, Unvan ayrımı yapılmaksızın sağlık çalışanlarımızın özlük ve mali haklarının gözden geçirilerek iyileştirilmesi talebimiz önceliklerimiz ve ısrarlı taleplerimizdir. Bilinmelidir ki; Sahada türlü fedakarlıklar ile görevinin başında olan sağlık camiamızın aklını meşgul eden sorunlarının ortadan kaldırılması için çalışmalarımız ısrarlı taleplerimiz ve çözümü noktasındaki takibimiz devam edecektir.

Covid-19 koronavirüsle mücadelede kaybettiğimiz kıymetli sağlık şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere tüm sağlık camiamıza baş sağlığı dileriz. Ayrıca Bu pandemi döneminde görevi dolayışla virüse maruz kalan sağlık çalışanlarımıza Rabbimiz’den acil şifalar temenni ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramımızın tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık afiyet getirmesini dileriz. Sevgi ve saygılarımla” diye görüşlerini ifade etti.




PAYLAŞ :