İL DİVAN KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.
25 Mart 2021, Perşembe

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak “İl Divan Kurulu Toplantımızı” Sağlık-Sen Genel Merkezimiz Toplantı salonunda geniş katılım ile gerçekleştirdik.

İl Divan Kurulu toplantımızı yöneten Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ açılış konuşmasında Sağlık camiamızın gündeminde yer alan öncelikli sorunlarına değindi. Akabinde soru cevap şeklinde taleplerimizi her platformda yüksek sesle dile getirdiğimizi ve takipçisi olduğumuzu;

Covid-19 pandemisi ile başarılı bir sınav veren sağlık camiamızın öncelikli olarak Adaletli bir Döner Sermaye Sistemine ihtiyacı konusunu, Kamudaki farklı istihdam modellerinin tek çatı altında birleştirilmesi talebimizi, Nöbet ve Covid-19 Pandemide görev alan personelimize performans ödemesi yapılması konuları hakkında görüşlerini ifade etti. Akabinde İl Divan Kurulu Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileyen Genel Başkanımız Sayın Durmuş sözü Şube Başkanımız Recep Akdoğan’a bıraktı.

Akdoğan konuşmasında teşkilatımıza önemli mesajlar verdi. “Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Başkanından üyesine uyumlu ve başarılı bir süreç yaşamaktayız. Bu çalışmalar için Yönetim Kurulumdan, İşyeri temsilcilerime Engelli Komisyonumdan Kadın Kolları Komisyonuma ve sahada desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Bu süreçte daimi bir şekilde bizlere desteklerini esirgemeyen ve İl Divan Kurulu Toplantımıza ev sahipliği yapan başta Genel Başkanımız Sayın Semih Durmuş olmak üzere Genel Merkezimize Şube Başkanlığımız adına şükranlarımı sunarım.” şeklinde görüşlerini ifade etti.




PAYLAŞ :