Konfederasyon Başkanımız Ali Yalçın’dan Kırıkkale Valimiz Yunus SEZER’e Ziyaret
08 Nisan 2021, Perşembe

KONFEDERASYON BAŞKANIMIZ ALİ YALÇIN’DAN KIRIKKALE VALİMİZ YUNUS SEZER’E ZİYARET

 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN, Memur-Sen İl Başkanı Eğitim-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Kırıkkale Üniversitesi Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Şahin, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut,  Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Köksal ve Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak  ile birlikte Sayın Kırıkkale Valimiz Yunus SEZER’i makamında ziyaret ettiler.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN Ziyarette; Covid-19 gündemi,Pandemide görev yapan sağlık çalışanlarımızın ve vefa destek ekibinin yaşadığı çalışma temposunu dile getirdi. Covid-19 öncesi sağlıklı günlere bir an önce dönülmesi dileğini ifade etti.

Sayın Valimiz Yunus SEZER “Pandemi çerçevesinde Sağlık çalışanlarımız başta olmak olmak üzere vefa destek ekiplerimizin ve diğer kamu personelimizin özverili çalışmaları son derece fayda sağlamıştır. Bu konudaki çalışmalardan dolayı tüm kurum ve kuruluş çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde görüşlerini ifade etti. Ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :