TURNUVA FİNALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
18 Aralık 2021, Cumartesi

Turnuvamızın Finalini Gerçekleştirdik.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızın organize ettiği “Covid-19 Sağlık Şehitlerimiz, 15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazilerimizi Anma, Geleneksel Milli Birlik ve Beraberlik” Halı Saha Futbol Turnuvamızın finalini gerçekleştirdik.

Final günü organizasyonumuza gönderdiği telgraf ile katılan Sayın Ak Parti Milletvekilimiz Av.Ramazan CAN “Sayın Başkanım nazik davetinize teşekkür ederim. T.B.M.M. Bütçe görüşmelerimizden dolayı aranızda bulunamıyorum. Bu vesile ile sağlık ve tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler temenni ederim. Milli birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diler turnuvanın final törenine katılanları şahsınızda kutlar selam ve saygılarımı sunarım.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Kupa törenimize ayrıca Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa KAPLAN, Müsiad Başkanımız Sayın Ahmet ÇETİN ve teşkilatımız katılım sağladı.

Final organizasyonumuzda açılış konuşmasını yapan Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN konuşmasında; “15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Futbol Turnuvamızı covid 19 mücadelesi sırasında yitirdiğimiz sağlık şehitleri, geçmişten günümüze vatan toprağına emanet ettiğimiz tüm şehitlerimiz, vatan uğruna kanını döken gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Turnuvamız birlik beraberlik gibi çok büyük anlamlar barındırmaktadır. Turnuvamıza katılan takımlarımıza, futbolcu arkadaşlarımıza bizlerden desteklerini esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca turnuvamız tertip komitesine şube başkanlığımızı temsilen yapmış oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir kez daha ifade etmek isterim ki turnuvamızın kaybedeni olmadığı gibi kazanan birlik beraberlik ve kardeşlik olgusudur.” şeklinde duygularını ifade etti. 

Konuşmalarında milli birlik ve beraberlik önemini vurgulayan Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa KAPLAN “Bu anlamlı turnuvanın organizasyonu için Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Vatan uğruna vatan toprağına emanet ettiğimiz şehitlerimizi minnetle yâd ediyor, kıymetli gazilerimizi saygıyla anıyorum.” şeklinde konuşmalarını gerçekleştirdi.

İl Başkanımızın konuşmasının akabinde kürsüye gelen Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ “ Başta Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN olmak üzere Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz bu anlamlı turnuvanın organizasyonunda ve gerçekleşmesinde katkıda bulunan sporcu arkadaşlarıma, komiteye, kamu ve özelde destek sağlayan herkese Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları sendikamız adına teşekkürlerimi ifade ediyorum. Tıpkı buradaki mücadelede olduğu gibi bizler de sendika olarak sahada mücadele içerisindeyiz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın hak ettikleri imkanları almaları için uğraş veriyoruz. Umuyor ve güveniyoruz ki bu emekler boşa gitmeyecek. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı mutlu edebilecek gelişmeler olacaktır.” şeklinde duygularını ifade etti.

Konuşmaların ardından turnuvamıza katkıda bulunan; Müsiad Başkanımız Sayın Ahmet ÇETİN’e Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa KAPLAN’a ve Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ’a şiltleri takdim edildi.

Ayrıca;

Turnuva sağlık personeli şilti, Paramedik Burak BAYAT’a

Hakem sembolü Şeref DURUYÜREK’e

Misafir Hakem şilti Ümit UÇAKKUŞ’a

En centilmen takım sembolü, Sağlıkspor adına Takım Kaptanı Fatih YILMAZER’e

Gol kralı sembolü, Mehmet SAÇAL’a (ADSM) takdim edildi.

 

Akabinde kupa töreni gerçekleşti.

Turnuvamızın üçüncülük kupası ve madalyaları Pehlivanspor takımımıza, İkincilik Kupası, madalyaları Atletico Tıp takımımıza ve Şampiyonluk kupası, madalyaları ise ADSM takımımıza takdim edilerek program sonlandırıldı.




PAYLAŞ :