YÜKSEK İHTİSAS HASTANEMİZE ZİYARET
11 Ocak 2022, Salı

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz ve Kadın Kolları Komisyonumuz ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanemizde ziyaretlerde bulundular.

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Sayın Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK ziyaretinde Şube Başkanımız Akdoğan, “Tüm dünyanın yoğun bir şekilde çaba gösterdiği bir pandemi yaşamaktayız. Ülkemizde sağlık çalışanlarımız gerek personel sayısı gerek se de içinde bulundukları imkanları düşünmeksizin Hem kendi hem ailesinin sağlığından, zamanlarından, ailelerinden çeşitli fedakarlıklar yaparak yoğun iş tempoları ile birlikte görevlerini ifa etmektedirler. İlimizde de bu amaç uğrunda yoğun bir iş temposu yaşayan Yüksek İhtisas Hastanemiz çalışanlarımıza Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Yaşanılan Covid-19 Pandemi sürecinde ilimizde özverili bir şekilde hizmet veren Yüksek İhtisas Hastanemizin göstermiş oldukları özveri, yoğun emek ve çabadan dolayı Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK’a şilt takdim edildi.

Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve heyetimiz Başhekim ziyaretimiz sonrasında başhekim yardımcılığı görevine getirilen Sayın Başhekim Yardımcımız Uz.Dr.Rafet KOÇ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akabinde ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :