İLÇE ZİYARETLERİMİZ
01 Şubat 2022, Salı

İLÇE ZİYARETLERİMİZ

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, İş Yeri Temsilcilerimizden Mehmet ERDURAN ile birlikte ilçe ziyaretlerimiz kapsamında Keskin, Çelebi ve Karakeçili İlçelerimizi ziyaret ettiler.

Keskin Belediye Başkanımız Dede YILDIRIM makamında ziyaret edildi. Ziyaretimizde ilçemizin gündemine dair konuların görüşülmesinin yanı sıra sağlık teşkilatımızın covid-19 pandemi mücadelesi kapsamında periferde verilen mücadele hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Sayın Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar dilenerek Keskin İlçe Devlet Hastanemiz ile ziyaretimize devam edildi.

Keskin İlçe Devlet Hastanemizi ziyaretimizde Sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Salih Süha ÇETİN ile bir araya gelindi. Şube Başkanımız Akdoğan İlçemizde görev yapan mesai arkadaşlarımızın başarılı çalışmalarına teşekkür ederek, Sayın Başhekimimize şilt takdim etti. Keskin İlçemizde görev yapan mesai arkadaşlarımız ile de bir araya gelen Akdoğan mesai arkadaşlarımızın çalışma koşulları ve covid-19 mücadelesi kapsamında ilçemizdeki durum hakkında görüş alış verişinde bulundular.  Akabinde Keskin ilçe ziyaretimiz sonlandırıldı.

Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve iş yeri temsilcilerimizden Mehmet ERDURAN ziyaretlerine Çelebi ilçemizde Sayın Belediye Başkanımız Yaşar ERDEMİR’i makamında ziyaret ederek devam ettiler. İlçemizin gündemine dair konuların görüşüldüğü ziyaretimiz sonrasında heyetimiz Çelebi Toplum Sağlığı Merkezi, Çelebi Aile Sağlığı Merkezi ve Çelebi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzda görev yapan mesai arkadaşlarımızı ziyaret ettiler. Ziyaretimizde TSM Sorumlu Hekimimiz Sayın Dr.Timuçin PEKDOĞAN ve mesai arkadaşlarımız ile bir araya gelinerek ilçemizde yürütülen sağlık hizmetleri ve personelimizin çalışma koşulları hakkında istişarelerde bulunuldu. Karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile Çelebi ilçe ziyaretimiz sonlandırıldı.

Karakeçili İlçemizde ise Sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Feridun KARAGÖZ, Aile Hekimimiz Dr.Murat ÇOŞGUN ve mesai arkadaşlarımız ile bir araya gelindi. Başkanımız sendikamız adına sahadaki çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarımıza teşekkürlerini ifade etti. Akabinde ziyaretlerimiz sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :