SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET
16 Mart 2022, Çarşamba

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Şube Sekreterimiz Özcan UCA, İş Yeri Temsilcilerimizden Mehmet ERDURAN ve Engelli Komisyon Başkanımız Kudret ÖZÇAM ile birlikte Ak Parti Kırıkkale İl Başkalığına ziyarette bulundular.

Ak Parti İl Başkanımız Mustafa KAPLAN’ı ziyaretimizde gündeme dair konular ele alındı ayrıca; Başkan Akdoğan Cumhurbaşkanımızın 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde yapmış olduğu açıklamasına istinaden oluşan durum hakkında değerlendirmeler yaparak sağlık camiamızın beklentilerini dile getirdi.  

Akabinde heyetimiz Ak Parti Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Turgay SARIAYDIN’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Akdoğan birlikte çalışmanın istişarenin önemine değindi. Akdoğan sözlerinde; “Sağlık-Sen gerek ülkemiz gerekse de ilimiz düzeyinde güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak her daim sorunların değil çözümlerin bir parçası olmayı kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde gayret göstermeyi amaçlamaktadır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu doğrultuda devam edeceğiz. Sayın Ak Parti Merkez İlçe Başkanımıza yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz.” şeklinde görüşlerini ifade etti. Ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :