ZİYARETLERİMİZ KAPSAMINDA DELİCE İLÇEMİZDEYİZ.
24 Mart 2022, Perşembe

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Şube Başkan Yardımcılarımızdan Murat AÇAR ve İş Yeri Temsilcilerimizden Şevket AKDOĞAN ile birlikte Delice İlçe Devlet Hastanemiz ve Delice ilçemizde hizmet veren Aile Hekimlerimize ziyaretlerde bulundu.

Şube Başkanımız Akdoğan ziyaretlerine Delice İlçe Devlet Hastanemiz Başhekimi Sayın Dr.Hacer Eylül AYAR’ı makamında ziyaret ederek başladı. Hastanemizin çalışma koşuları hakkında bilgiler alan İdarecilerimiz ve Sağlık çalışanlarımızın istişare içerisinde çalışmasının önemine değinen Akdoğan, Sayın Başhekimimize gayretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. Akdoğan ayrıca; “sağlık camiamız bir aile olarak değerlendirilmelidir. Aile içerisinde tüm fertler ayrı ayrı kıymetlidir. Her çalışanımız kendi sahasında kendi alanı ile ilgili oldukça önem taşımaktadır.” şeklinde görüşlerini paylaştı.  Delice İlçe Devlet Hastanemiz Müdürü Sayın Adem ÇALKAN’ı makamında ziyaret ederek devam eden Akdoğan akabinde mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek gündeme dair konularda ve mesai arkadaşlarımızın talepleri hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Akdoğan ziyaretlerine Delice ilçemizde görev yapan aile hekimlerimiz Sayın Dr. İsmet ATAK ve Dr.Tahir ALTUNTOP’u ziyaret ederek gündeme dair konular hakkında fikir alış verişinde bulundu. Ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

 




PAYLAŞ :