ZİYARETLERİMİZ KAPSAMINDA SULAKYURT İLÇEMİZDEYİZ.
27 Mart 2022, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, mesai arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz kapsamında Sulakyurt İlçe Devlet Hastanemizde ziyaretlerde bulundu.  

Şube Başkanımızın Sulakyurt İlçe Devlet Hastanesi ziyaretlerinde Sulakyurt Belediye Başkanımız Sayın İsmail BİLDİK ile bir araya geldi. Şube Başkanımıza ayrıca Başkan Yardımcılarımızdan Murat AÇAR, İş Yeri Temsilcilerimizden Mustafa Sulhi YILDIRIM ve Şevket AKDOĞAN’da iştirak ettiler.

Şube Başkanımız Akdoğan ziyaretleri kapsamında Sulakyurt İlçe Devlet Hastanemiz Müdürü Sayın Hakan GÜL’ü makamında ziyaret ederek başladı. İlçemizdeki durum ve hastanemizin çalışma koşuları hakkında bilgiler alan Akdoğan; Hastane Müdürümüz GÜL’e sıcak karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti. İlçe Devlet Hastanemizde görev yapan mesai arkadaşlarımız ile bir araya gelen Şube Başkanımız mesai arkadaşlarımız ile sohbet ederek talepleri konularında fikir alış verişinde bulundu. Üyelerimize hediye çantalarımızdan takdim etti. Ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :