AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞIMIZDAN İADE-İ ZİYARET
30 Mart 2022, Çarşamba

Geçtiğimiz günlerde şube başkanımızın ziyaret gerçekleştirdiği Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Turgay SARIAYDIN ve Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Şube Başkanlığımıza iade-i ziyarette bulundular.

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN’ın ağırladığı Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kırıkkalemizin gündemine dair konularda fikir alış verişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden şube başkanımız Akdoğan; birlikte çalışmanın, istişare içerisinde bulunmanın önemine değindi. Akdoğan ayrıca “Sağlık-Sen olarak her zaman müspet bir anlayış içerisinde sorunun değil çözümün bir parçası olmayı şiar edindik. Şube Başkanlığı olarak Kamu ve özel tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde kamu faydasına faaliyet göstermeyi amaçlamaktayız. Şube Başkanlığımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Kıymetli Merkez İlçe Başkanımız ve çok değerli Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Şube Başkanımız Akdoğan ziyaretin anısına Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Sayın Turgay SARIAYDIN’a şilt takdim etti. Akabinde ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :