YÜKSEK İHTİSAS HASTANEMİZDEN VEFALI PROGRAM
30 Ağustos 2022, Salı

YÜKSEK İHTİSAS HASTANEMİZDEN VEFALI PROGRAM

Yüksek İhtisas Hastanemizin hizmete açıldığı 2002 yılından itibaren görev yaparken aramızdan ayrılan mesai arkadaşlarımızı yâd etmek amacıyla hazırlanan VEFA KÖŞESİ programında; son dönemde kaybettiğimiz Laboratuvar Teknisyeni Resul ÖZÇELİK, Hemşire Hatice SAVAŞ ve Sağlık Memuru Halim AKKOÇ yâd edildi.

Programa Hastane yöneticilerimiz ve sağlık çalışanlarımızın yanı sıra Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK’ın daveti üzerine genel yetkili sendika olan Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN katılım gerçekleştirdi.

Programa katılan Şube Başkanımız Akdoğan “Halkımıza hizmet eden, cefakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza anlamlı bir vefa örneği olan böylesine anlamlı ve duygu dolu bir köşe ve program düzenledikleri ve bizleri de bu programa davet ettikleri için Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK ve Hastane Yöneticilerimize teşekkür ederiz. Ahirete intikal eden kıymetli sağlık çalışanlarımıza, sağlık şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet yakınları başta olmak üzere sağlık camiası ve halkımıza baş sağlığı dileriz.” şeklinde duygularını ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :