ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN AİLE ve SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ZİYARET
05 Eylül 2022, Pazartesi

Genel Yetkili Sendika olan sendikamız tarafından toplu sözleşme görüşmelerinde ve tüm platformlarda sık sık dile getirilerek;  “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının” belirli periyodlarda olması gerektiği ifade edilmiştir. Bu anlamda çalışanlarımızın hak kayıpları yaşamasının önüne geçilmesi gerektiği ile ilgili mücadelesinde bir kazanımımız olarak bilindiği gibi Toplu Sözleşme Görüşmelerimizde mutabık kalınan konular arasında yer almıştır.

Bu kapsamda ilk olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın başlattığı “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği” programı çerçevesinde Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulumuz Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze ziyarette bulundular.

Ziyaretlerine İl Müdür Vekili Sayın Rukiye ERYILMAZ ile başlayan Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN İl Müdür Vekilimize Sendikamız tarafından hazırlanan Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavlarına hazırlık kitabımızı takdim etti.

Şube Başkanımız Akdoğan, Hazırlık kitaplarımızdan; Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kuruluş Müdür Vekili Hatice Şenses ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Burçin Tonga’ya da takdim etti.

Sendikamız tarafından hazırlatılan Görevde Yükselme Hazırlık kitaplarımız tüm üyelerimize Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği sürecinde destek mahiyetinde ücretsiz bir şekilde dağıtımının yapılacağını ifade eden Başkanımız Akdoğan, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği süreçlerinde bulunan tüm üyelerimize yürekten başarılar temenni etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :