SİGORTA ANLAŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN
13 Ekim 2022, Perşembe

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızdan Üyelerimize özel Sigorta Anlaşması

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ile Neolife işbirliği ile Sağlık-Sen üyelerimize özel sigorta anlaşması gerçekleştirildi. Artan piyasa koşulları göz önüne alınarak üyelerimizin avantajları düşünülerek yapılan anlaşma gereği; Zorunlu Trafik Sigortası, Kasko, Konut Sigortası ve Bireysel Emeklilik Sigortası gibi sigorta işlemleri en uygun şartlarda sağlanacak ve yine üyelerimize özel yapılan sigorta işlemleri için hediyeler verilecektir.

Anlaşma imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan;

“Sağlık-Sen olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın haklarını kazanmak adına mücadelemizi tüm enerjimiz ile tüm platformlarda devam ettirirken diğer bir taraftan da piyasa koşullarını değerlendirerek üyelerimizin avantajına olacak şekilde anlaşmalar gerçekleştirmekteyiz. Bu anlaşmalar ile üyelerimizin giderleri noktasında üyelerimizin faydasına yapacağımız her katkı bizleri mutlu etmektedir. Bu türden anlaşmalarımız devam edecek ve dijital kanallar vasıtası ile üyelerimize duyurulmaya devam edilecektir.

Tüm sigorta işlemleri kapsamında yapılan bu anlaşmanın öncelikle Sağlık-Sen üyelerimize ve her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti.

 

Sigorta broşürlerine alttaki linklerden de erişebilirsiniz

https://ibb.co/jhdGn74 Broşür 1

https://ibb.co/ZfHB5bb Broşür 2

https://ibb.co/0mL7DZ3 Broşür 3


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :