SAĞLIK-SEN TEMSİLCİLER BULUŞMASI
01 Kasım 2022, Salı

SAĞLIK-SEN’DE TEMSİLCİLER BULUŞMASI

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımıza bağlı sahada faaliyet gösteren temsilcilerimiz bir araya geldi. Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN başkanlığında Yönetim Kurulumuzun Engelli ve Kadın Kolları Komisyonumuzun yer aldığı toplantıda gündeme dair konular, sahada görev yapan personelimizin yaşadığı sorunlar değerlendirildi.

Şube Başkanımız Akdoğan yapmış olduğu toplantı konuşmasında;

“Yapmış olduğumuz Şube Genel Kurulumuz sonrası yeni bir döneme yine yeniden tüm enerjimizle ulaşmış bulunuyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikamız kocaman ve çok güzel bir aile. Bugün burada da ailemizle bir arada olmaktan dolayı mutluluk hissediyor onur duyuyoruz. Toplantımız bir istişare toplantısı niteliği taşımakla birlikte bu toplantımızla temsilci kadrolarımıza yeni katılan arkadaşlarımıza bir hoş geldiniz demek istedik. Geçtiğimiz dönem yapmış olduğumuz çalışmaları değerlendirmek, yeni faaliyet planlarımızı konuşmak, fikir alış verişi yaparak daha efektif bir dönem için tüm kadrolarımızla hazırlık yapmaktayız.

Burada bulunan tüm yol ve dava arkadaşlarım ile birlikte hak arama ve hizmet temelli anlayış ile problemleri çözmeye çalışarak, sorunun değil çözümün bir parçası olacağız. Toplantımız öncesinde yapmış olduğum konuşmama son verirken aramıza yeni katılan temsilci arkadaşlarımıza hoş geldiniz dileklerimizi iletir. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi ifade ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti. Akabinde istişare toplantısına geçildi.




PAYLAŞ :