REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
16 Kasım 2022, Çarşamba

REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Şube Başkan Yardımcılarımızdan Okan Özsoy ve Engelli Komisyon Başkanımız Kudret Özçam ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Ersan ASLAN’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Yeni dönemde de Cumhurbaşkanımız tensipleri ile Rektörlük  görevine devam eden Prof.Dr.Ersan ASLAN’a hayırlı olsun dileklerimizi ileten Şube Başkanımız Akdoğan Sayın Rektörümüz ile birlikte güncel konuların yanı sıra sağlık çalışanlarımızın yüksek lisans eğitimlerinin Kırıkkale Üniversitemizde yapabilmeleri konusunda görüşme sağladı.

 

Sağlık çalışanlarımızın yüksek lisans eğitimlerini Kırıkkale Üniversitemiz bünyesi yapabilmelerini uygun bulan ve bu kapsamda gerekli planlamaların yapılacağını ifade eden Sayın Rektörümüz Kırıkkale Üniversitemizin önümüzdeki dönem gerçekleştirecekleri projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Sendikamız ile Genel Merkezimiz düzeyinde de ortak projelerin yapılabileceğini ilimizde de istişare içerinde çalışılabileceğimizi dile getirdi.

 

Akabinde Başkan Akdoğan; “Gerek Kırıkkalemize gerekse de Üniversitemize yapılacak olan tüm projelerde üzerimize düşecek olan her türlü desteğe hazırız. Genel Yetkili Sendika olarak daha önceden de olduğu gibi bilgimiz ve imkanlarımız dahilinde tüm kamu kurum kuruluşlarla yapılan projelere destek sağlamaya çalıştık. Bu düsturla yen dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde görüşlerini ifade etmesinin ardından Akdoğan; Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ersan ASLAN’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi ifade etti.

 

Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :