ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET
20 Kasım 2022, Pazar

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Rukiye ERYILMAZ ve İl Müdür Yardımcısı Vekili Selami KAYNAKHAN Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızı ziyaret ettiler.

 

Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Başkan Vekilimiz Özcan UÇA’nın ağırladığı ziyarette Sayın Eryılmaz ve Sayın Kaynakhan gerçekleştirmiş olduğumuz genel kurul sonrası yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette ayrıca gündeme dair konular ele alındı, geçmiş dönemlerde de olduğu gibi yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde istişare yaparak çalışmanın önemine vurgu yapıldı.

 

Yeni dönemde Şube Başkanlığımızın sendikal faaliyetleri planları ve projeleri hakkında bilgiler paylaşan Şube Başkanımız Akdoğan “Bizler sendika olarak Kamu kurum ve kuruluşları ile kamu faydası paydasında işbirliği içerisinde çalışmayı, çözümün bir parçası olmayı ilke edinmiş şekilde faaliyet göstermekteyiz. Bu her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de böyle olacaktır. Sivil Toplum Kuruluşu olarak üzerimize düşen ve elimizden gelen her şeyi kamu faydası paydasında yapmaktan geri durmayacağız. İlkesel olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın haklarını gözetmenin yanı sıra toplumsal faydaları da önemsemekteyiz.

 

Sayın İl Müdürümüz Rukiye ERYILMAZ’a ve Sayın İl Müdür Yardımcısı Vekili Selami KAYNAKHAN’a ziyaretleri ve iyi dilekleri için Şahsım, Yönetim Kurulum ve Sendikam adına teşekkürlerimi ifade ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde görüşlerini ifade etti. Ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :