DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTEMİZE ZİYARET
24 Kasım 2022, Perşembe

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Başkan vekilimiz Özcan Uça ve İş Yeri Temsilcimiz ile birlikte Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Ali ERDEMİR, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet Zahit Adışen ve Öğretim üyelerinden Doç.Dr.Yusuf Bayraktar’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyaretleri esansında Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü hakkında açıklama yapan Başkan Akdoğan; “Toplum ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekilen bu haftada, ağız ve diş sağlığı ile ilgili hastalıkların önlenmesinde koruyucu diş hekimliği anlayışının yerleştirilmesi amaçlanmaktadır.

 

Unutulmamalıdır ki; diş ve diş eti hastalıkları, ülkemiz de ve dünyada en önemli sağlık sorunları arasındadır. Gerek koruyucu hekimlik gerekse tedavi edici hekimlik açısından üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan ve bu konuda özveriyle çalışan ağız ve diş sağlığı çalışanlarımızın haftasını ve tüm diş hekimlerimizin Diş Hekimleri Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu nice haftalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :