SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN SERİ ZİYARETLER
28 Kasım 2022, Pazartesi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Yeri Temsilcileri, Kadın ve Engelli Komisyonu ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarımıza ziyaretlerde bulundu.

 

İl Sağlık Müdürlüğü, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve 8 Nolu (Kaletepe) 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımıza ziyaret gerçekleştirildi.

 

Ziyaretlerinde personelimizin taleplerini ve görüşlerini dinleyen Başkan Akdoğan personelimizin talepleri noktasında notlar aldı. Yaklaşan promosyon anlaşması konusunda sağlık çalışanlarımıza bilgiler veren ve her mesai arkadaşımız ile ayrı ayrı ilgilenen Başkan Akdoğan; “Şube Başkanlığı olarak Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu ziyaretler bizim için bir mutluluk sık sık mesai arkadaşlarımızla birlikte olmak hemhal olmak bizim çalışma prensibimiz. Ayrıca sahada yaşanan gelişmeleri takip etmek, mesai arkadaşlarımızın çalışma ortamlarını değerlendirmek ve sendika olarak çalışma planlarımızı güncellemek için vazgeçilmez faaliyetlerimizdir.” şeklinde görüşlerini paylaştı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :