BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ZİYARET
25 Aralık 2022, Pazar

Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet SAYGILI, Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı Şube Başkanlarımızı ziyaret ettiler.

 

Ziyarette; Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Diyanet-Sen Şube Başkanı Murat Çiğdemtepe,  Büro-Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Ulaştırma Memur-Sen Oğuzhan Aydın ve Şube Başkan Yardımcıları iştirak ettiler.

 

Sayın Belediye Başkanımızın ziyaretinde gündeme dair konular üzerinde sohbet gerçekleştirildi. Başkan Saygılı geçmişten günümüze Kırıkkale’mizin şehir yapısı ve 9 yıllık Başkanlık döneminde yapılan yatırımlar, hizmetler ve projelerden bahsetti. Sayın Başkan ayrıca gelecekte yapılması düşünülen projelerini aktardı.

 

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. Sağlık-Sen olarak ziyaretinden duyduğumuz memnuniyeti dile getiren Akdoğan “Şube Başkanlığı görevini ifa ettiğim Sağlık-Sen ve genel olarak ta Memur-Sen ailesi olarak bizler her daim devletimizin yanında yer alarak, sorunların değil çözümlerin bir parçası olmayı amaçlamaktayız. Kurum ve kuruluşlarımız ile istişare halinde çalışmak Memur-Sen ailemizin temel ilkelerindendir. Bu düsturla çalışmalarımıza yön vermekteyiz. Sayın Belediye Başkanımıza Şube Başkanlığım adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” şeklinde düşüncelerini ifade etti. Akabinde ziyaret sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :