YÜKSEK İHTİSAS HASTANEMİZDE ZİYARETLER
27 Aralık 2022, Salı

Kırıkkale Sağlık Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim kurulu üyelerimiz, İş yeri temsilcilerimiz, Kadın ve Engelli Komisyonumuz ile birlikte 21.11.2022-27.11.2022 tarihleri arasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanemizde ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerde vardiyalar gezilerek mesai arkadaşlarımızla sohbetler gerçekleştirip;  dilek, istek ve önerilerini not aldılar.

 

16.12.2022 tarihinde Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Sayın Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya Rabia Diri makamlarında ziyaret edilerek, Dile getirilen konular paylaşıldı.

 

Yapılan görüşmeler neticesinde dile getirilen konular istişare edildi. Sayın Başhekimimiz Albayrak konuları imkanlar dahilinde değerlendirip çözüme ulaştıracağının bilgisini paylaştı.

 

Görüşmeler akabinde açıklamalarda bulunan Şube Başkanımız Akdoğan; “Bizler sendika olarak sahada görev yapan arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alarak gerekli zaman ve mekanlarda dile getirmekten geri durmuyoruz. İlettiğimiz konulara duyarlı yaklaşan sağlık idarecilerimizle sürekli iletişim halinde bulunmaktayız. Sendikamız adına tüm sağlık idarecilerimize yaklaşımları ve göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı teşekkürlerimizi ifade ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :