AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ZİYARETİ
29 Aralık 2022, Perşembe

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan CAN, AK Parti İl Başkanı Mustafa KAPLAN, İl Genel Meclis Başkanı Murat ÇAYKARA, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, İl Sağlık Müdürlüğümüz ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek idarecilerimizle 2023 yılı projelerini değerlendirdiler.

 

Heyet, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ’ın makamında ziyareti ile başlayarak, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan CAN, AK Parti İl Başkanı Mustafa KAPLAN, İl Genel Meclis Başkanı Murat ÇAYKARA’ya, Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ve müdürlüğümüz idarecileri iştirak etti. Bir süre sağlık yatırımlarının görüşüldüğü toplantı sonrasında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçildi.

 

Heyeti, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin Başhekimi Dt. Abdullah ÜÇER ve Hastane Müdürü Semih TALU karşıladı. Sayın Başhekimimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan Ortopedik Engelli Diş Üniti hakkında bilgiler paylaştı.

 

Yeni ünit hakkında bilgiler veren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ, ortopedik engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda hizmet almalarının sağlanması açısından önemli bir eksikliğin giderildiğine dikkat çekti. Başhekim Dt. Abdullah ÜÇER ise, hizmete giren ünit ile birlikte tekerlekli sandalye ile gelen ortopedik engelli hastaların sandalyesinden kalkmadan muayene ve tedavilerinin tamamlanabileceğini ifade etti.

 

Ziyaret akabinde Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Akdoğan; vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen yeni hizmet için emeği geçenlere teşekkür etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :