KINIYORUZ
18 Ocak 2023, Çarşamba

KINIYORUZ

Sağlık camiamız; Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanemizde yaşanan elim, üzücü ve düşündürücü şiddet olayı ile bir kez daha derinden sarsılmıştır. Bu olay akabinde bir açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN;

“Bu olayı gerçekleştirenleri ve şiddet eğilimini sağlık sistemimiz üzerinde uygulayan uygulamaya çekinmeyen tüm bireyleri ve bu şiddet olayların tümünü KINIYORUZ.

Yaşanılan bu vahim olaya başta saldırıya maruz kalan Uzman Doktorumuz, Tıbbi Sekreterimiz ve Güvenlik Görevlimiz olmak üzere muhatap olmak zorunda kalan, bir şekilde bu çirkin saldırıya şahit olan tüm sağlık çalışanlarımıza, sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi ifade ediyoruz.

Gece, gündüz demeden, bayram tatil bilmeden, yorgunluk nedir düşünmeden, pandemi koşullarından bir an olsun çekinmeden tüm enerjisini ve tüm benliğini cefakarca milletin sağlık ve selametinin gerisinde tutan ünvanı farketmeksizin tüm sağlık çalışanlarımıza yapılan sözlü, fiili yada davranışsal tüm şiddet ve baskı eylemlerini kınıyor lanetliyoruz.

Bu gibi eylemlere karşı devletimizin almış olduğu yasal ve fiili önlemleri takip ediyor ve alınacak tüm tedbirleri destekliyoruz. ” şeklinde görüşlerini ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :