MUTLULUĞU PAYLAŞIYORUZ
25 Ocak 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız nikah töreninde bir araya geldi.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızın Kıymetli Şube Sekreteri Sayın Özcan UÇA’nın evladı Ömer Faruk UÇA kardeşimiz ile Sayın Merve ÇAKMAK’ın Kırıkkale Belediyesi Nikah Salonunda nikah töreni gerçekleşti. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak genç çiftimize mutlu ve saadet dolu yıllar yarınlar diliyoruz.

Genç çiftin bu mutlu gününde yanlarında bulunan ve nikaha şahitlik yapan Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN törende yapmış olduğu açıklamasında;

“Sağlık-Sen ailemizin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayarak uzaktan yakından iştirak sağlayan herkese gönülden teşekkür ederiz. Bugün Şube Sekreterimiz, kıymetli dava arkadaşımız Özcan UÇA’nın evladı Ömer Faruk ile Sayın Merve kardeşimizin nikah töreni için bir araya geldik.

Yönetim Kurulum, İş Yeri Temsilcilerim, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarım adına Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor; Genç çiftimize vermiş oldukları bu karardan dolayı bir ömür boyu mutlu olmalarını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.

Nikah töreninin akabinde genç çiftimiz ve kıymetli aileleri tebrikleri kabul ettiler.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :