CAMİAMIZA HOŞ GELDİNİZ
01 Şubat 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN; Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Kadın Kolları ve Engelli Komisyonlarımız ile birlikte; Yüksek İhtisas Hastanemizde göreve yeni başlayan mesai arkadaşlarımıza yapılan bilgilendirme ve hoş geldin toplantısına iştirak sağladılar.

 

Yüksek İhtisas Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılarımızdan Sayın Fatih BÜLBÜL ve Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, yeni atamalarla görevlerine yeni başlayan personel ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda Başkan Akdoğan Memur-Sen Konfederasyonumuz Kurucu Genel Başkanı Şair Yazar Merhum Mehmet Akif İNAN ve Sağlık-Sen Misyonumuz ve vizyonumuz hakkında bilgiler verdi.  Sendikacılık nedir, Sendika üyesi olmak ne demektir. Sendikanın üyelerine faydaları nelerdir konularında bilgi paylaşımında bulundu. Günümüze değin Memur-Sen Konfederasyonumuzun ve Sağlık-Sen Sen Genel Merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kazandığımız haklar ve yerelde Şube Başkanlığımızın ilimizde üyelerimize sağlamış olduğu katkılardan bazılarını ifade etti.

 

Akdoğan; Hayırlı olsun ifadesi ile yeni atanan personelimizin çalışma hayatları boyunca başarılı olmalarını temenni etti. Toplantı sonrası Şube Başkanlığımız adına ikramlar takdim edilerek heyetimiz toplantıdan ayrıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :