ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN ZİYARET
05 Nisan 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanemiz Teknik Servis Biriminde görev yapan mesai arkadaşlarımız ile bir araya geldi.

 

Mesai arkadaşlarımız ile gündeme dair konular üzerinde sohbet gerçekleştiren Akdoğan; “Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak mesai arkadaşlarımız ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bulduğumuz her fırsatta sahada çalışan mesai arkadaşlarımız ile bir araya gelerek sohbetler etmeye ve haklı görüşlerine, önerilerine ve taleplerine ortak olmaktan memnun oluyoruz.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

Sohbet esnasında teknik şube çalışanlarımız belirli meslek gruplarına verilen 3600 ek gösterge düzenlemesinin sağlık camiasında ayrımın kaldırılarak 1. Dereceye düşen tüm çalışanlara yansıtılmasının adil olacağını ifade ederek konunun dile getirilmesini talep ettiler.

 

Konu hakkında Akdoğan “Sağlık-Sen olarak bizlerin görevleri sahada mesai arkadaşlarımızın dileklerini isteklerini haklı taleplerini iletmektir. Bu görevimizi mesai saati mevhumu gözetmeksizin tüm sahada bütün enerjimizle gerçekleştirmekteyiz. 3600 ek gösterge meselesini hakkında Sağlık-Sen Genel Merkezimizin ve Memur-Sen Konfederasyonumuzun çalışmaları bulunmaktadır. Sendikamız ve konfederasyonumuz 3600 düzenlemesi ile ilgili görüşlerimizi hükümet yetkililerine ileterek takibi sürdürmektedirler.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :