HAYIRLI OLSUN ZİYARETİMİZ
09 Nisan 2023, Pazar

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİMİZ

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İş Yeri Temsilcilerimiz ve Engelli Komisyon Başkanımız ile birlikte Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünde ziyaretlerde bulundu.

5 Nisan Dünya Avukatlar günü çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan Avukatlarımızı ziyaret eden Başkan Akdoğan, ataması yeni gerçekleşen ve görevine başlayan Sayın Av.Yılmaz UYAN’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar temenni etti.

Ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Akdoğan; “Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar. Avukatlar, Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesidirler.

Bu denli öneme haiz olan bir mesleği icra eden Avukat arkadaşlarımız 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü’nü Kutlarız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :