BAŞKANLAR KURULU TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
01 Mayıs 2023, Pazartesi

Sağlık-Sen Genel Merkezimizde 7. Dönem 1.Başkanlar Kurulu Toplantısı Genel Başkanımız Sayın Mahmut Faruk DOĞAN’ın ve Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Sağlık-Sen Genel Merkezimizde; yaklaşan her toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde, sahada birebir gerçekleştirilen anketler dışında; 81 ilimizden tüm şube başkanlarımızın katılımlarıyla “Başkanlar Kurulu Toplantısı” gerçekleştirilmektedir.  Bu Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde yapılan toplantıya da ilimizi temsilen Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN katılım sağladılar. 

7.Dönem 1.Başkanlar Kurulu Toplantısında daha evvelden de olduğu gibi sahada emek veren, fedakarca görevlerini yapan her bir üyemizin karşılaştıkları sorunlar ve talepler değerlendirildi. Yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde yol haritasının belirlenmesinde yüksek öneme sahip toplantımızın temel amacı; sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mali, sosyal ve özlük haklarını artırmak için ter akıtmak, mesai harcamak, çaba göstermek, her zaman ve her zeminde bu doğrultuda hareket etmeyi amaçlamaktadır.

 

https://www.sagliksen.org.tr/haber/12590/saglik-sen-7-donem-1-baskanlar-kurulu-toplantisi-yapildi


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :