KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜMÜZE ZİYARET
01 Haziran 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Yönetim Kurulumuz ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Ersan ASLAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette Şube Başkanımız Recep Akdoğan Tıp Fakültemiz ve Diş Hekimliği Fakültemizde çalışan personelimizin görüş ve taleplerini ileterek, Tıp Fakültesi Hastanemizde çalışan yardımcı sağlık personelimizin arttırılması, çalışma şartları iyileştirilmesi ve iş yüklerinin azaltılması konularında görüşlerini ifade etti.

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ersan ASLAN iletmiş olduğumuz konulara imkanlar dahilinde ile hassasiyetle yaklaşacaklarını ifade etti. Sayın Rektörümüz ayrıca yapılan ve yapılması düşünülen projelerinden ve planlamalarından bahsetti. Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şube Başkanımız Akdoğan; yapılacak olan çalışmalarda istişare içerinde bulunacağımızı katkı sağlamak istediğimizi ifade ederek, sayın rektörümüze nazik karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti. Çalışmalarında başarılar temenni ederek ziyaretimiz sonlandırıldı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :