BAYRAM ÖNCESİ ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
21 Haziran 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte yaklaşan mübarek kurban bayramı öncesinde Keskin ilçemizde ziyaretlerde bulundu.

 

Şube Başkanımız Akdoğan; Keskin İlçe Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm.Dr.Salih Süha ÇETİN,  İdari ve Mali İşler Müdürü Murat ÇAYKARA, İlçe Toplum Sağlığı Merkezimiz ve ilçemizde görev yapan personelimizi ziyaret etti. Ziyaretlerinde gündeme dair konuları değerlendiren Akdoğan yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan personelimizin fikirlerini aldı. 

 

Başkan Akdoğan ziyaretlerinde “Ziyaretlerimizin amacı mesai arkadaşlarımızın yaklaşan mübarek Kurban Bayramı öncesinde Bayramlaşalım ve yine yaklaşan Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan arkadaşlarımızın fikirlerini almak. Sağlık-Sen olarak bizler için sahada çalışan arkadaşlarımızın beklentileri ve talepleri önemlidir. Bu beklentileri Genel Merkezimizle paylaşıyor ve takip ediyoruz.” Şeklinde duygularını düşüncelerini ifade etti. 

 

İlçemizde yaptığımız ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :