MECLİS ZİYARETİMİZ
04 Temmuz 2023, Salı

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK; Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Kırıkkale Milletvekilimiz Milli Savunma Komisyonu Üyesi Sayın Mustafa KAPLAN’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretimizde bayramlaşma ve hayırlı olsun temennileri sonrasında gerçekleşen sohbette istişare ve uyum içerisinde çalışmanın önemine vurgu yapıldı. Şube Başkanımız Recep Akdoğan Sayın Kaplan’a Meclis faaliyetleri ve Siyasi hayatında başarılarının devamını diledi. Kırıkkale’miz ve gündemi ile alakalı gerçekleşen sohbetin ardından karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaretimiz sonlandırıldı. 

Ziyaretin akabinde açıklamalarda bulunan Başkan Akdoğan açıklamasında;

“Ziyaretlerimiz kapsamında Gazi Meclisimizi ziyaret ederek 28. Dönem Milletvekili olarak seçilen AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Mustafa KAPLAN’a ziyaret gerçekleştirerek, kendilerine yürüttüğümüz faaliyetler ve 7. Toplu sözleşme ile ilgili beklentilerimiz hakkında bilgiler aktararak hayırlı olsun dileklerimiz ilettik. Kendisine nezaketinden dolayı teşekkürlerimizi ifade etmek isterim. 

Sağlık-Sen olarak gerek ülkemiz genelinde gerekse de ilimiz düzeyinde Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile istişare içerinde çalışmaktan mutluluk duymaktayız. Geçmişten günümüze edindiğimiz tecrübelerimiz ile biliyoruz ki birlikte ve istişare içerisinde olduktan sonra başarılamayacak iş aşılmayacak sorun yoktur. Bizler elimizden gelen tüm gayret ile çözümün bir parçası olmayı kendimize şiar edinmiş bir anlayış ile hizmet etmekteyiz.” şeklinde duygularını ifade etti. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :