ADALET BAKANLIĞI ZİYARETİMİZ
05 Temmuz 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleri ile Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Sayın Av.Ramazan CAN’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretimizde bayramlaşma ve hayırlı olsun temennileri sonrasında Başkan Akdoğan; “Geçmişten günümüze birlikte istişare içerisinde çalışmaktan dolayı onur duyduğumuz 22, 24, 25, 26, 27. Dönem Milletvekillerimizden Sayın Av.Ramazan CAN’a T.C. Adalet Bakan Yardımcılığı görevinde de başarılarının devamını dileriz. Bugüne kadar sağladığı desteklerinden dolayı müteşekkir olduğumuzu ifade eder,  bugünden sonrada Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Sayın Bakan Yardımcımız ile istişare içerisinde çalışacak olmaktan mutluluk duyacağımızı ifade ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti. 

Ziyaretimiz esnasında; ziyaretimizden dolayı teşekkürlerini ve yeni dönemde de desteklerini devam ettireceğini ifade eden Sayın Bakan Yardımcımız Av.Ramazan CAN “Kırıkkale Milletvekilliği yaptığım dönemde sürekli istişare içerisinde çalıştığım gibi bugünden sonrada istişare içerisinde olacağımızı ve bundan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 

T.C. Adalet Bakanlığı Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Av.Ramazan CAN’ı ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 

PAYLAŞ :