BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
06 Temmuz 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Kadın, Engelli ve Gençlik Kollarımız ile birlikte mübarek kurban bayramı münasebetiyle İl Sağlık Müdürlüğümüz, Merkez Toplum Sağlığı Merkezimiz ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Baştabipliğimizde ziyaretlerde bulundu.

 

Şube Başkanımız Akdoğan; İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat AĞIRTAŞ, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Dursun Göğer ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Baştabibi Dr.Arif Çavdar ile Kurumlarımızda görev yapan personelimizi ziyaret etti. Ziyaretlerinde gündeme dair konuları değerlendiren Akdoğan Bayramlaşma gerçekleştirerek, yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan personelimizin fikirlerini aldı. 

 

Başkan Akdoğan ziyaretlerinde “Ziyaretlerimizin amacı mesai arkadaşlarımız ile mübarek Kurban Bayramı sebebi ile bayramlaşmak ve yaklaşan Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan arkadaşlarımızın fikirlerini almak. Sağlık-Sen olarak bizler için sahada çalışan arkadaşlarımızın beklentileri ve talepleri önemlidir. Bu beklentileri Genel Merkezimizle paylaşıyor ve takip ediyoruz.” şeklinde duygularını düşüncelerini ifade etti. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :