BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETİMİZ
11 Temmuz 2023, Salı

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK; Sayın Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI’yı ziyaret ettiler. Ziyarette Kırıkkale’mizin gündemine dair konularda istişarelerde bulunuldu. 

Ziyaretimizde bayramlaşma ve gerçekleşmiş olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden dolayı hayırlı olsun temennileri sonrasında Başkan Akdoğan; “Geçmişten günümüze birlikte istişare içerisinde çalışmaktan dolayı onur duyduğumuz Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya bugüne kadar sağladığı desteklerinden dolayı müteşekkir olduğumuzu ifade ederiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bugünden sonrada Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Sayın Belediye Başkanımız ile istişare içerisinde çalışacak olmaktan mutluluk duyacağımızı ifade ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti. 

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini ifade eden Sayın Belediye Başkanımız “Görev sürem boyunca bana ve ekibime verdikleri katkılardan dolayı ilimizde Sivil Toplum Kuruluşu olarak faaliyette bulunan Sağlık-Sen camiasında teşekkürlerimi ifade eder, istişare içerisinde çalışıyor ve çalışacak olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 

Sayın Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI’yı ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :